2011. március 31., csütörtök

9. hónap - 39. hét

Szia Gyümi!

Közeledünk a végéhez. Már nincs sok hátra, tényleg maximum 1 hét és kézzel foghatóan itt leszel velünk. Persze most is velünk vagy, annyit mocorogsz, hogy szemmel látható, ahogy egyik oldalról átmozdulsz a másikra. Csuklani is szoktál, nagyon vicces :-) A hétvégén fixen összepakoltam a kórházi csomagokat. A tiédet és az enyémet. Eddig is minden egy helyen volt, de most már tényleg csak fel kell kapni és kész. Bevallom, egyre nehezebbnek érzem magam. Néha úgy, de úgy keresed a helyed, hogy keresztbe fekszel és ilyenkor levegőt se nagyon tudok venni. Alvás közben ki kell párnáznom a pocimat és arra ráfektetni Téged, máskülönben "leesel" és az meg nagyon kellemetlen nekem. Tudom, hogy Neked is az, nagyon kevés már a helyed és ezért is fészkelődsz annyit. Egyik éjjel nyugi van, másik éjjel pedig küzdés a természettel... Mindig érzem, hogyan is érzed magad és azért a legtöbbször jól, szerencsére. 
Én már nem nagyon csinálok semmit. Reggelente kotlok még ("Ha nem bírod abbahagyni a portörlést, vagy hirtelen kényszert érzel a ruháid újrarendezésének a szekrényben, akkor hivatalosan még kotlasz. A kotlás egy általános jelenség, amikor kimerült és nagyon terhes nők hirtelen erőre kapnak és olyan ütemben kezdenek csinálni valamit, mintha az életük függne tőle."), de már egyre rövidebb ideig és egyre kevesebbeket bírok. Napközben nagyrészt ülök és számítógépezek vagy a babanaplóddal foglalatoskodom (nem ezzel, hanem amit kézzel készítek Neked). A mozgás már nagyon kellemetlen és nehéz. 

De félre ne érts! Ez egyáltalán nem panasz! A kellemetlenségek ellenére minden percet élvezek Veled, minden percét élvezem a várandóságnak. Mert amikor rossz, az is csak azért van, mert éppen úgy mozdultál, de a lényeg, hogy látom és érzem, ahogy megmozdultál. És ezt az érzést nem adnám oda semmiért...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése