2011. március 3., csütörtök

8. hónap - 35. hét

Szia Kisasszony!

El sem hiszem, de a héten végre eljutottunk oda, hogy már szinte csak a Te dolgaiddal foglalkozzunk. Már átválogattam a ruhácskákat és jó pár adagot ki is mostam. Még van persze, ami szárad éppen és valójában még nem tudom igazán, hogyan szeretném rendszerezni a szekrényedben a ruháidat, de előbb-utóbb eldöntöm. Rengeteg ruhát kaptunk, már most kb. 2 éves korodig elegendő és első körben nyilván a kisebb ruhadarabokat kell elől hagynom. De olyan nehéz! Az egyik cukibb, mint a másik! És én szinte mindegyiket olyan aprónak látom! Persze, azért van különbség, ha egymás mellé teszem, de gyakorlatilag úszkálni tudnék a ruhatáradban, annyi van, s így a különbség is elvész... :-)

Apu legózik...
Hogy is van ez?



Hát így! :-)











Tegnap itt volt Kriszti nénikéd és Rella unokatesód. Kigördítettük az új szőnyegedet a szobádban és Rella ott játszott. Annyira jól elvolt egész nap, hogy szinte hihetetlen! Békésen, nyugisan, mindenféle pakolászás nélkül megúsztuk a napot. Rella a szobádban aludt, mint a bunda! :-) Igaz, hogy Apud a hétvégén összerakta a kiságyadat, de Kriszti azért hozta Rella utazóágyát, hogy abban aludjon. Mondhatom, szépen elfért egymás mellett a két kiságy, mert akkora a szobád! És Rellus tényleg nagyon jót aludt. Mi addig Krisztivel elővettük a listát, hogy mi kell majd a kórházba neked és nekem, és hogy még miket kell beszereznünk a születésedig.

Tegnap voltam a doktor bácsinál is. Minden rendben van, a jövő héten kezdődik az utolsó felvonás. Újra labor, majd az azt követő 3 héten kell mennem CTG-re és hozzá is, illetve majd ultrahangra is. A CTG-re azért kell hetente menni, mert nézik a méhösszehúzódás gyakoriságát, illetve a szívhangodat. Jópofa a doki, mert ez így 4 heti program, miközben a pocakom méretét és Téged tapogatva azt mondta, hogy nagy baba vagy és lehet, hogy néhány nappal vagy 1 héttel hamarabb fogsz megszületni. Na de hát ez mindegy is, mert időmből kitelik, hogy elmenjek a vizsgálatokra, ha pedig Te úgy döntesz, hogy elég volt odabent, hát akkor az lesz majd a dolgom, hogy a világra hozzalak. 

Ami már tényleg nincs olyan messze... Még pár hét és össze-vissza csókolgathatlak végre! Addig is Apukádon töltöm ki minden felgyülemlett anyai és asszonyi szeretetemet, amit nagyon jól visel, Kivéve, ha megemlítem neki, hogy vegyen sálat is, mert odakint hideg van... :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése