2010. november 6., szombat

5. hónap - 18. hét

Szia Gyümi!

Apukád hív így, mert hogy gyümölcs vagy, a szerelmünk gyümölcse... :-)
Hát már nagyon érzem ám, hogy idebent vagy! Többször is feszül a pocakom és repdesnek a pillangók odabent! Továbbra is nagyon jól alszom (mert Te is) és csak a cici-növekedés miatti fájdalom maradt meg az elmúlt hónapokból.
És képzeld, nagyon-nagy hírrel szolgálhatok! Tegnap elhoztuk Bodrit! Na, ő nem egy kutya, hanem a (régi)új autónk, amiről múlt héten meséltem Neked. Skodri-Bodri... :-P
Nagyon szép, nagyon nagy és nagyon szeretjük!

Akárcsak téged! Jövő héten csütörtökön megyünk végre ultrahangra. Már nagyon várom, mert ezer éve nem láttalak! Apukád is jön, remélem a doktornő beengedi majd a rendelőbe (persze, hogy beengedi!). És nagyon reméljük, hogy megmutatod magad és ha legközelebb írok, már a neveden szólíthatlak! Addigra ígérem, meg lesz a fiúnév is...

Apropó, név! A helyzet az, hogy lehet, hogy mégsem Herédi-Nagy lesz a vezetékneved. Amikor Apukád ezt először felvetette, a hangzása miatt mentem bele, de megmondom őszintén (és azóta van bennem ellenérzés ezzel kapcsolatban), hogy jobban örülnék, ha az Ő neve lenne előbb... Nem vagyok egy harcos feminista és az én vezetéknevemhez sem ragaszkodom; az maximum azért jó, hogy ne legyél egy Nagy a sok közül, hanem az egyetlen Nagy-Herédi legyél (kivéve persze, ha testvéreid születnek).

No tehát, rajtad múlik, hogy jövő héten hogyan köszöntelek... Persze nem fogunk haragudni, ha szégyenlős leszel, mert előbb-utóbb úgyis megtudjuk, kit is hoz nekünk a tavasz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése