2010. november 21., vasárnap

5. hónap - 20. hét

Szia Gyümi!

Kicsit később írok a szokásosnál, de minden rendben van, csak a fáradtságom az oka. A héten megvettük a kiságyadat és a szekrénysorodat, szerintem nagyon szép és praktikus mindkettő. Egy olyan ágyban fogsz aludni, amelyből ha majd nagyobb leszel, először kiveszünk pár rácsot, hogy egyedül is ki-be tudjál mászni, aztán levesszük a rácsot és átalakítjuk kisággyá.

És vettünk egy hatalmas szekrényt is pelenkázó komóddal, amibe a ruháidat fogjuk rakni. Amikből már most annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele. Apukád nagynénjééktől, Bözsééktől és Bácsikádéktól, Csabiéktől is rengetek ruhát kaptunk. Szandra, Emma és Rella hordta őket, csupa szép kislány, így biztosan Te is nagyon szép leszel bennünk. Persze, ha a végén kiderül, hogy mégsem kislány leszel, majd legfeljebb a rózsaszínű ruhácskákat nem adom rád, a többi úgyis unisex :-)

Apukád a hétvégén elkészítette az első fotót rólam, megmutatom magam Neked. Bár a világon  mindenkinél Te ismersz a legjobban, még kell pár hónap, amíg egymás szemébe nézhetünk. Sokat gondolunk Rád és nagyon várunk!

Amúgy mindketten jól vagyunk, Te is és én is. Két hete a szempillámra volt szükséged, a héten pedig a körmöm kell Neked. :-) Most olyan rövid, mint gimnazista koromban. Kicsit furcsa, hogy érzem az ujjhegyemet, szinte érzékeny is. Mint ahogyan a fotón is láthatod, hatalmas a pocakom, ami nem csoda, mert a múlt héten volt a becsült súlyod 320 g. Ez elsőre nem mond semmit, de elvileg csak a 22. hét környékén kellene, hogy 300 g fölött legyen a súlyod. De bírom, bírlak, nincs semmi baj! Van persze, amit sokkal nehezebb megcsinálni, mint pl. a cipőfelvétel, meg hát hajolgatni se jó, de ha ezeket nem, vagy pihengetve csinálom, akkor nincs semmi gáz. Szóval hidd el, minden rendben van veled, és tudom, hogy a körmömet is csak addig fogyasztod, amíg megerősödnek a kis csontjaid! :-)

Szeretünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése