2010. október 29., péntek

4. hónap - 17. hét

Szia Édeskrumpli!

Annyira, de annyira jó kisbaba vagy és annyira széppé teszed számunkra a várakozást, hogy még erősebb boldogság vesz körül bennünket. Nagyon szeretek várandósnak lenni. Csak mosolygós emberekkel találkozom, mindenki érdeklődik és kifejezi a jókívánságait és mindenki vigyáz rám... Ez egy nagyon szép időszak és nagyon boldogan élem meg.

A fejlődésedről még mindig csak az interneten tudunk tájékozódni, mivel csak két hét múlva láthatunk újra. Az egyik weboldal szerint akkora vagy, mint egy édesburgonya :-) 

Tegnap éjjel megint rólad álmodtam. Azt álmodtam, hogy vállig érő göndör barna hajad van... Hmm, Apukád pont így néz ki... de álmomban Te nem voltál borostás! :-)))))

Minden este amikor lefekszem, Apukád is odakucorodik mellém és meghallgatjuk Veled az altatót. És azóta is minden éjjel alszol és így én is. Reméljük, hogy tényleg fogsz emlékezni a dallamra és ez a jóságod megmarad születésed után is.

Képzeld, egy nagy döntést hoztunk ezen a héten és részben már végre is hajtottuk! Ugyanis eladjuk Csibét, a kis Suzukit és egy nagyobb - még nincs neve - autót veszünk, mégpedig egy Skoda Fabia kombit, hogy majd minden elférjen benne. A megállapodások már meg vannak, jövő héten ütjük nyélbe az üzletet. Jó, mi? :-)

Szeretünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése