2010. október 22., péntek

4. hónap - 16. hét

Szia MiniPötty!

Már alig vártam, hogy írhassak Neked, mert ezen a héten tényleg elég sok minden történt, és minden kivétel nélkül nagyon-nagyon boldogságos! 

A tudomány szerint ezen a héten már megmozdultál és ha nem az első babánk lennél, akkor már biztosan érezném is.  És tényleg! Olyan érzés volt, mintha egy kis pillangó rebbent volna meg odabent! Ráadásul úgy tűnik, hogy ellebegtél a hugyhólyagómtól (bocsánat, másképp ezt nem tudom leírni), mert hogy ezen a héten már csak egyszer kellett kimennem éjjel pisilni és napközben is kevesebbet pisilek. Köszönöm, hogy ilyen aranyos vagy velem! :-)

Persze ennek van egy emocionális megközelítése is, amit Apukáddal mindketten örömmel hangoztatunk! Mégpedig az, hogy bácsikádéktól kaptunk egy felhúzható zenélő játékot, ami azt a zenét hallatja, amit az előző bejegyzésben bemutattam Neked. Minden kisbabának van ilyen az ágyánál, hogy könnyebben alhasson el. És mi ezt a játékot egy kivételével minden este felhúztuk, miután bevackolódtunk az ágyba, és a pocakomra téve meghallgattuk Veled... Amit mondani szeretnék, hogy mivel hallasz bennünket és hallod a körülötted történő hangokat, így biztosak vagyunk benne, hogy tetszik Neked ez a dallam és nyugodt álomba szenderülsz, amikor ezt hallod... :-)

Egy másik fontos dolog, amit szeretnék Veled megosztani, hogy ma kaptam meg az integrált teszt eredményét. Ez a teszt arról szól, hogy megmutassa, egészséges kisbaba vagy-e. És örömmel tudatom Veled és mindenkivel, aki ezt a naplót olvassa, hogy igen! 1:37000 a valószínűsége annak, hogy valami baj lehet. És hát az kizárt, hogy pont Te legyél a harminchétezredik! :-)))))

Lehet, hogy bután hangzik, de olyan erős baba vagy bennem, mint a csuda! Nagyon jó kis energiáid vannak, pont mint a szüleidnek! :-)

Múlt hétvégén voltunk Apukád Dédijének a 90. születésnapján. Mondtuk neki, hogy tavasszal Üknagymama lesz, képzelheted, mekkora volt az öröm! 

Nagyon vár Téged mindenki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése