2011. február 3., csütörtök

8. hónap - 31-32. hét

Szia Gyümi!

Furcsa, hogy már senki sem tudja, hány hetes pocaklakó vagy! Szerintem  32, mert úgy érzem, hogy nem várod meg az áprilist, de Te tudod, hogy mikor kell megszületned. Most még azért maradj odabent legalább 6 hétig, utána azt csinálsz, amit akarsz, jó? Megegyeztünk? :-)

Ma voltam ismét a terheléses cukorvizsgálat miatt vérvételen, aminek a keretein belül egyéb vizsgálatokat is csinálnak majd. Mivel a korábbi laborleleteim jók voltak, így most sem aggódom, már csak azért sem, mert tuti-piros, hogy jól vagy. Egyszerűen érezném, ha nem így lenne!!! Bevallom, ma elég nehezen csúszott le az a 2 dl cukros víz, de a szükség nagy úr, szóval - majdnem - összeszorított fogakkal megittam...

A "szakirodalom" szerint állítólag a következő 8 hétben meg fogod duplázni a súlyod. Hmm... Figyi, Cicafül! Ha mégsem szeretnél most rohamosan hízni, én nem foglak megszidni érte, ígérem! Nem bánom, ha még mondjuk 1 kg-t összeszedsz, no de azért 2 kg-t!? Jó persze, legutóbb viszontláttuk Apukád vonásait a monitoron, de azért lesz időd majd idekint meghízni és megnőni, nem kell mindjárt az elején! Egyébként én már biztos vagyok benne, hogy nagylány korodban majd a hónod alá csapsz... :-)

Jövő hétfőn találkozunk egy szülésznővel, akit a csecsemős nővér ajánlott. Remélem szimpatikus lesz és ha igen, akkor ő fog a világra segíteni. Gondolatban néha elkalandozom a pillanat felé, amikor majd eleged lesz abból, hogy belülről nézegess és ki szeretnél jönni, de még azért igyekszem nem erre koncentrálni. 

Tekintettel arra, hogy még annyi, de annyi minden teendőnk van addig! Jövő héten festés és a konyhabútor befejezése lesz, majd átköltözünk Apukáddal az új hálónkba és elkezdhetjük végre a szobádat csinosítani a fogadásodra. Rengeteg babaholmit kaptunk. Már alig várom, hogy rendszerezhessem őket és szépen berakhassam a szekrényedbe, de amíg a festés és az átköltözés nem történt meg, addig sajnos nem tudok nekikezdeni. :-(
No de most már tényleg csak néhány nap és indul a banzáj!

Vigyázz magadra!
Szeretünk :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése