2011. február 17., csütörtök

8. hónap - 33-34. hét

Szia Odett!

Mondanám, hogy miniPöttyöm, de már a legkevésbé sem vagy mini :-) Azért persze igazából örökre az leszel majd...
Nagyon-nagyon sok minden történt az elmúlt héten, ami mind Veled kapcsolatos, hiszen már nagyon készülünk az érkezésedre. 


 
Múlt héten csütörtökön voltam egy kedves régi barátomnál, Doronnál, aki profi fotós és felajánlotta, hogy készít néhány kismama fotót rólam, rólunk. A képeket majd csak ez után fogom megkapni (azért itt-ott érdemes retusálni, pl. a fekete karikákat a szemem alatt), de egy fotót még akkor rögtön, mindenféle javítgatás nélkül átküldött e-mailen. Jó nagy a pocim, ugye? :-P


A hétvégén pedig Attila, az asztalos barátunk volt itt, aki annó a szekrényed összeszerelésében is segédkezett. Most a konyhabútort fejezte be, mert még hiányzott tavalyról egy csomó minden (elfogyott a lovetta, idén fejeztük be). És persze, mivel az "új" háló festése is készen lett, így átköltöztünk oda és a szekrényed kivételével kiürítettük a szobádat, hogy kedden azt is ki lehessen festeni. 

Ami meg is történt és valami gyönyörűséges lett! Apukád választotta a két színt: három fal vanília sárga, egy pedig menta-lime zöld. Még nem fotóztam le, majd ha készen lesz minden. Most Apukád a parkettaszegélyt tette le, illetve szépen helyére kerül majd a bútorod is és a hétvégén már babaruha- mosás, vasalás, pakolás lesz. Szóval szépen haladunk...

Hétfőn megyek ultrahangra, illetve majd a védőnénihez. Remélem, most majd kapok Rólad fotót az uh-n! Ha nem, nagyon mérges leszek. Olyan szuper érzés, hogy folyamatosan itt van előttem a kis pofid, amit legutóbb a 4D-s felvételen láttunk. Ezt persze segíti, ha Apukádra nézek, mert az Ő arcában látlak Téged is... :-)

Amúgy köszönöm, jól vagyok. Fizikailag vagyok kissé korlátozva, mert a pocakom akkora, hogy  csak lassan és megfontoltan tudok mozogni. Már nagyon sok mindent nem tudok megcsinálni, amit azelőtt igen. Apukád rengeteget segít, a fent felsorolt dolgokban pl. egyáltalán nem engedte, hogy részt vegyek (pakolászás, porszívózás, stb), szóval a munka dandárját egyértelműen Ő végzi. Aludni már nem nagyon tudok, mert oldalt fekve olyan, mintha rajtad feküdnék, mivel forogsz velem, ezért csak kb. 45 fokban tudok oldalvást feküdni. Hanyatt még jó, csak úgy meg horkolok kissé, amivel meg nem szeretném Apukádat zavarni, mivel neki minden nap menni kell dolgozni, aztán pedig ha hazajön, itthon lenyom egy majdnem második műszakot a rengeteg pakolászással..., szóval örülnék, ha tudna pihenni. A múltkor kérdezte, hogy fogom-e bírni a hozzád való éjjeli felkeléseket, mire mondtam neki, hogy kb. 8 hónapja nem aludtam végig egy éjszakát sem, úgyhogy tutira nem lesz gond. :-)

Hát így vagyunk mi mostanában. Készülődünk, készülődünk. Még kb. 6 hét és itt leszel velünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése