2011. január 20., csütörtök

7. hónap - 29. hét

Szia Odett!

Amilyen eseménytelenül telt az elmúlt pár hét, olyan sok minden történt ezen a héten.

A hétvégén voltunk pécsi Nagyinál, mert születésnapja volt. Jópáran voltunk, és gyakorlatilag - Veled együtt - 5 generáció képviseltette magát Apukád családjának jóvoltából. Üknagyi, Dédnagyi, Nagyi, Apukád és Te. Képzeld, pécsi Nagyitól is kaptunk egy fülbevalót, ami még az övé volt régen. Annyira aranyos az is, hogy biztosan tündér leszel, bármelyik is kerüljön majd a füledbe! :-)))) Egyébként megvettük a függönyeidhez az anyagokat is a szobádba, amiket pécsi Nagyid varr majd meg neked.

Hétfőn voltam a védő néninél, aki nagyon megdicsért, mert bár a pocakom körfogata 8 cm-t nőtt az legutóbbi (6 héttel ezelőtti) találkozó óta, mindössze 2 kg híztam. Ugyanaznap elmentünk az Önkormányzathoz is, hogy Apukád hivatalosan is elismerje, hogy az Ő gyermeke vagy. És a családi nevedet is regisztráltuk, így születésedkor a Nagy-Herédi Odett nevet kapod majd.

Csütörtökön voltunk ultrahangon is, de sajnos nem adott újabb fotót a doktornő. Viszont láttunk Téged 4D-s képen is! Még most sem hiszem el! Tisztára úgy nézel ki, mint Apukád! Úgyhogy - bár megelőlegezte a bizalmat -, most már meg is bizonyosodhatott afelől, hogy az övé vagy! :-)))) 

Folyamatosan mocorogtál, kicsit takargattad az arcod, de azért megmutattad magad rendesen. A doktornő is megjegyezte, hogy milyen nagy a pocim, és miközben vizsgált, mondta, hogy szerinte több a magzatvíz odabent és a hasam is emiatt olyan nagy. Ezért hétfőre visszarendelt egy másik ultrahangos diagnosztához, hogy ő is megvizsgáljon majd minket. De azt is mondta, hogy ne aggódjak emiatt, mert Veled minden rendben van. 

Az ultrahang után mentünk a doktor bácsihoz, aki erre annyit mondott csak, hogy ne tulajdonítsak neki nagy jelentőséget, mert bizonyossággal megállapítani azt, hogy sok a magzatvíz csak úgy lehetne, ha szépen kiöntenénk egy üvegbe és megmérnénk... és hát azt ugye nem lehet. :-) Szóval most várunk, hétfőn meglátjuk, hogy mit mond a másik doki. Azért bepróbálkozok majd nála, hogy adjon rólad képet, mert legközelebb csak valamikor márciusban kell majd mennem ismét, és őrület, hogy addig se nézegethetlek! A doktor bácsi egyébként szokás szerint semmit nem csinált, kicsit dumcsiztunk és kész. Előbb-utóbb csak megvizsgál majd, gondolom... De hát amíg nincs baj, addig nem is bánom, ha nem piszkál.

Amúgy a közérzetem teljesen rendben van, kedden beoltattam magam influenza ellen is. Az ultrahang szerint hatalmas baba vagy a "korodhoz" képest: 1807 g a súlyod, 8 cm a fejátmérőd, 5,5 cm a combcsontod... szóval szép nagy baba vagy. Ezért a doktornő azt véleményezte, hogy nem is a 29., hanem a 30. hetet töltöttük be éppen. Egyébként a többletsúlyt egyáltalán nem érzem, szóval tényleg édes teher vagy. Olyannyira nem érzem, hogy szinte el is felejtem, hogy mekkora a pocakom és lépten-nyomon neki megyek valaminek. :-)

Folyt. köv. a jövő héten, addig is légy olyan jó, mint eddig!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése