2011. január 5., szerda

7. hónap - 27. hét

Szia MiniPötty!

Ezzel a héttel megkezdődött a 3. trimeszter, ami azt jelenti, hogy kb. 3 hónap múlva megérkezel hozzánk! Már annyira, de annyira várom, hogy elmondhatatlan! Most már több, mint 30 cm hosszú vagy (sajnos csak két hét múlva lesz pontosabb adatunk) és több, mint 1 kg. Meg kell mondjam, hogy bár biztosat nem tudok, nagyon is érzem, hogy milyen nagyra nőttél odabent! Nagyon ficánkolsz és hold-szerű alakban lubickolsz. Sokszor bokszolod a pocakomat alul és még többször feszíted meg a popsidat és a lábadat a jobb oldalamon felül. Ezek egyáltalán nem kellemetlen jelzések, inkább örömmel töltenek el, hogy életjelet adsz magadról. Persze ilyenkor erőteljes feszülést érzek, de a legeslegjobb az egészben, hogy ha rád teszem a kezem és elkezdelek simogatni, Te azonnal reagálsz rá! Szinte másodpercek alatt érzem, hogy visszagömbölyödsz és szűnik a feszülés. Ha abbahagyom a simogatást, akkor újra jelentkezel, szóval ez egy adok-kapok játék közöttünk és tudom, hogy azért csinálod, mert Neked is olyan jól esik az érintésem, mint nekem megérinteni Téged...

Képzeld, az új évbe mind a hárman mély álomban érkeztünk! Azt reméljük, hogy születésed után is olyan nyugodt kisbaba leszel, mint ezen az éjszakán, de ez a hét kissé rácáfolt a reményre. Volt olyan éjszaka, hogy a lábacskáddal annyira rugdostad a gyomrom, hogy hányingerre ébredtem. Ekkor kezdődött a mi kis (számomra) egyedülálló játékunk, szóval simogatással szépen visszaszundiztál és így én is újra el tudtam aludni. Persze ez nem két perc volt, hanem kb. 3/4 óra, no de kicsire nem adunk, nagy meg nem számít! :-)

A héten találkoztunk a csecsemős nővérünkkel Orsolyával, aki a kórházban lesz segítségünkre. Apukáddal választ kaptunk egy csomó kérdésünkre, sőt, még azt is megtudtuk, hogy a fülbevalódat is beteszi majd! Pesti Nagyid már elő is kereste az én első fülbevalómat, amit én is a kórházban kaptam rögtön a születésem után, szóval ez már ki van pipálva a listán... Mint ahogyan egy csomó minden még és ami a legfőbb, még januárban szeretnénk átköltözni az új hálónkba, hogy a Te szobádat is kialakíthassuk az érkezésedre. Erről most nem írok többet, mert a fejünkben már ezer dolog összeállt, de még minden képlékeny és a tettek mezejére csak ezután lépünk!

Maradj ugyanolyan jókislány, mint eddig, mi is nagyon vigyázunk Rád!
Szeretünk


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése