2011. április 18., hétfő

1. hónap - 2011. április

Szia Odettem!

Már két hete köztünk vagy, szinte hihetetlen. Születésed körülményeit egy másik bejegyzésben hagytam hátra az utókornak, de annyit mindenképpen tudnod kell, hogy nagyon harciasan küzdöttünk mindketten. Szép és egészséges babaként, 53 cm-el és 3300 g-al születtél meg 2011. április 4-én 6.45-kor. Kos csillagjegyűként kos aszcendenssel, szóval kemény csajszi vagy/leszel. Ezt már egyébként most nagyon érezzük!


Kezdettől fogva bimbóvédővel kell cicizned, ami nehezebb, mint anélkül és Te remekül megoldod! Olyan erő van benned, hogy hihetetlen! Kissé mohó is vagy és így sok levegő is kerül a pocakodba, emiatt sajnos fáj a pocakod. Kaptunk egy szert, ami segíti a gázképződést odabent és így hamarabb szabadulsz a szelektől, de el kellett teljen pár nap, mire rájöttünk, hogy pontosan mit és hogyan kell csinálnunk. Te rendkívül kommunikatív vagy, szépen jelzed, hogy mi a baj és kitartó is vagy, ha egyből nem jövünk rá. Viszont ha nincs semmi problémád, akkor úgy alszol és viselkedsz, mint egy kis angyal! 

Az első hetet hármasban töltöttük itthon. Apukáddal jó párszor szorítottuk egymás kezét, hogy legalább egyikünk végre rájöjjön, hogyan segíthet rajtad (ez még a csodaszer előtt volt), de a legtöbbször a fejed felett összekapcsolódó boldogságos tekintetünk találkozott. Nagyon szeretünk és nagyon boldogok vagyunk, hogy köztünk vagy. Még mindig nehezen tudjuk elhinni, hogy két hete még a pocakomban voltál, most meg már a karunkban tarthatunk. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése